Kā uzzināt, vai Tu esi dzimis zem laimīgās zvaigznes

Laimīgais, veiksminieks, laimes krekliņā/zem laimīgas zvaigznes dzimušais – tā mēdzam saukt tos, kuriem, mūsuprāt, veicas labāk nekā citiem, raksta portāls www.kasjauns.lv, atsaucoties uz hp-theory.ru.

Cilvēka dzimšanas datums ietekmē tālākās dzīves panākumus.

FOTO: Edijs Pālens, http://www.edijsfoto.lv/

Cilvēka dzimšanas datums ietekmē tālākās dzīves panākumus.

"Šādi cilvēki izraisa apkārtējo skaudību un apbrīnu, un viņus it kā pat neietekmē apkārt valdošās negatīvās emocijas," - raksta amerikāņu numerologs Deivids Filipss. Kur slēpjas viņu neizskaidrojamās veiksmes un panākumu iemesls? Pirmām kārtām tas ir atkarīgs no cilvēka dzimšanas datuma.

"Nav noslēpums, ka mēdz būt labvēlīgas un nelabvēlīgas dienas - darbam, mīlestībai, iepirkumiem, ceļošanai," atgādina numerologs. Pēc viņa teiktā, arī savu dzimšanas datumu var izvērtēt salīdzinājumā ar labvēlīgajām un nelabvēlīgajām nedēļas dienām un skaitļiem - atbilstoši savai zodiaka zīmei, un izvairīties no svarīgu lēmumu pieņemšanas tam nepiemērotā dienā.

Auna zīmē dzimušajiem laimi var atnest skaitļi 4, 7, 9 un tie skaitļi, kuri bez atlikuma dalās ar 9 un 11. Šajā zīmē dzimušajiem labvēlīgās dienas ir otrdiena un svētdiena. Par nelabvēlīgām tiek uzskatītas piektdienas un sestdienas.

Vēršiem draudzīgie skaitļi ir 2, 4, 16 un tie, kuri bez atlikuma dalās ar 6. Labvēlīgākās dienas: pirmdiena un piektdiena, nelabvēlīga - otrdiena.

Dvīņiem panākumus var atnest skaitļi 3, 5, 15, 18. Šajā zīmē dzimušajiem cilvēkiem labvēlīgākās dienas ir trešdienas un svētdienas. Nelabvēlīga diena - ceturtdiena.

Vēža zīmē dzimušajiem laimīgie ir visi tie skaitļi, kuri bez atlikuma dalās ar 2, 4, 5, 8. Par visveiksmīgākajām nedēļas dienām tiek uzskatītas pirmdienas un ceturtdienas, mazāk veiksmīgas - otrdienas un sestdienas.

Lauvām veiksmīgi skaitļi ir 1, 5, 9, 11. Visveiksmīgākā diena – svētdiena, neveiksmīgākā - sestdiena.

Par Jaunavas zīmēm dzimušajiem labvēlīgus uzskata skaitļus 3, 5, kā arī tos, kuri bez atlikuma dalās ar 5, 6 un 12. Visveiksmīgākā nedēļas diena – trešdiena, neveiksmīgākās - ceturtdiena un piektdiena.

Svaru laimīgie skaitļi ir 2, 6 un tie, kuri bez atlikuma dalās ar 6, 7, 8, 9 un 15. Izdevīgas dienas - piektdiena un sestdiena, mazāk labvēlīgas - otrdiena un svētdiena.

Skorpioniem labvēlīgu skaitļu ir daudz: 4, 5, 8, 9, 10, 11 un 21. Svarīgus jautājumus ieteicams risināt otrdien. Nevēlamās dienas - pirmdiena un piektdiena.

Strēlniekiem laimi nes skaitlis 3 un visi tie, kuri bez atlikuma dalās ar 3, 4, un 9. Labvēlīgākā diena - ceturtdiena, mazāk veiksmīga - trešdiena.

Mežāžu laimīgie skaitļi: 3, 5, 7, 8, un šie skaitļi, kuri bez atlikuma dalās ar 8 un 14. Par laimīgajām dienām tiek uzskatītas otrdiena un sestdiena, mazāk labvēlīgas - pirmdienas un ceturtdienas.

Ūdensvīra zīmē dzimušajiem veiksmīgākie ir skaitļi 2, 4, kā arī skaitļi, kuri bez atlikuma dalās ar 4, 8, 9, 11 un 13. Labākās dienas - trešdienas un sestdienas. Svarīgus lēmumus labāk nepieņemt svētdienās.

Zivīm panākumus var atnest skaitļi 3, 6, 7, 9, 12, un tie, kuri bez atlikuma dalās ar 7 un 11. Labākās dienas - pirmdiena, ceturtdiena un piektdiena. Par nelabvēlīgu dienu tiek uzskatīta par trešdiena.

 

Teksts: www.kasjauns.lv

Reklāma
Reklāma