Radīts, lai saudzētu!

Attīstot zaļo domāšanu AS „SPODRĪBA” iekšienē, uzņēmumam radās arvien lielāka pārliecība, ka jāsper pirmais solis un pirmajiem Baltijā jārod iespēja pircējiem piedāvāt ekoloģiskus mazgāšanas un tīrīšanas produktus. Lai produkti būtu atpazīstami visā Eiropas Savienībā (ES), tika pieņemts lēmums to izstrādē vadīties pēc ES oficiālā ekomarķējuma „Ecoflower” izvirzītajiem ekoloģiskajiem kritērijiem. Tie apliecina preču atbilstību augstākajiem vides standartiem. Produkti ir videi draudzīgi visā to dzīves cikla laikā - no ražošanas līdz nonākšanai atkritumos.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Jau vairāk kā 10 gadus AS „SPODRĪBA” apzinās sevi kā videi un cilvēkiem draudzīgu uzņēmumu, kuram ir ļoti svarīgi, lai piedāvātā produkcija būtu labvēlīga tās patērētājiem un apkārtējai videi. Līdz ar to jaunie produkti ir radīti, lai saudzētu.. lai saudzētu sevi un savu ģimeni, māju un apkārtējo dabu.

ECO SEAL FOR NATURE produkti ir solis pretī mūsdienīgai un zaļai domāšanai – tie nesatur krāsvielas, fosfātus, alergēnus un liekus konservantus. To mazgājošās vielas bioloģiski sadalās.

 

Jaunie produkti apvieno ekoloģiski draudzīgu sastāvu ar īpašībām, kas tos padara par uzticamiem un efektīviem palīgiem ikvienā mājā:

   * Cilvēkiem un videi droši produkti

   * Nesatur fosfātus, krāsvielas, alergēnus un citas kaitīgas piedevas

   * Praktiski izslēgts iespējamais alerģiju risks

   * Produktus atzinusi Latvijas Astmas un alerģijas biedrība

   * Koncentrēti, ar augstu iedarbības efektivitāti

   * Zemas lietošanas izmaksas – nepieciešams nedaudz līdzekļa labam rezultātam 

   * Mazgājošās vielas bioloģiski sadalās

   * Draudzīgi videi visā to dzīves cikla laikā - no ražošanas līdz nonākšanai atkritumos

   * Iepakojums ir pārstrādājams un atkārtoti izmantojams

Reklāma
Reklāma

   * Atbilst „Ekoflower” ekoloģiskajiem kritērijiem

   * Sadarbībā ar Pasaules Dabas Fondu no katra pārdotā produkta viens santīms tiek ziedots Baltijas jūras aizsardzībai

 

AS „SPODRĪBA” jaunā produktu līnija ECO SEAL FOR NATURE aptver 9 ekoloģiskus mazgāšanas un tīrīšanas līdzekļus: ECO veļai universāls, ECO veļai krāsainai, ECO veļai melnai, ECO balzams traukiem, ECO universāls, ECO vannas istabai, ECO grīdai, ECO WC un ECO krēmziepes.

 

ECO SEAL FOR NATURE produktu ražošana aptver atbildīgu izejvielu izvēli, produktu ietekmes uz vidi izvērtēšanu un to darbības testēšanu. Jaunie mazgāšanas un tīrīšanas līdzekļi ir koncentrēti un augsti efektīvi, kas samazina to lietošanas izmaksas un ietekmi uz vidi.

 

Produktu formulas ir izveidotas, lai praktiski izslēgtu iespējamo alerģiju risku. To atzinīgi novērtējusi Latvijas Astmas un alerģijas biedrība, kuras ieteikums atrodams uz produkta etiķetes.

 

Projekta gaitā radās ideja, kas pārauga pārliecībā – AS „SPODRĪBA” par tīru Baltijas jūru! Sadarbībā ar Pasaules Dabas Fondu no katra nopirktā SEAL ECO FOR NATURE produkta viens santīms tiks ziedots tīrākai Baltijas jūrai. 

Uzņēmums vēlas pievērst sabiedrības uzmanību zilaļģu problēmai Baltijas jūrā un fosfātu milzīgajam kaitējumam. AS „SPODRĪBA” aicina cilvēkus mājas uzkopšanas un tīrīšanas produktus izvēlēties atbildīgi un tālredzīgi, domājot par mantojumu nākamajām paaudzēm - bērniem un bērnu bērniem.

 

Ar ECO SEAL FOR NATURE Jūs izvēlaties saudzēt savu ģimeni, māju un apkārtējo vidi!

 

Ražots Latvijā – AS „SPODRĪBA”, ievērojot visus ES oficiālā ekomarķējuma kritērijus.

 

Ieskaties www.seal.lv