Kurš kaķis trīs nedēļas bez maksas ēdīs gardo "Purina One"?:)

Paldies visiem, kas atsaucās un pieteica savus kaķus Purina One barības bezmaksas testam. Izvērtējot jūsu pieteikumus, esam izvēlējušies šādus kaķus, kas ļausies trīs nedēļu izaicinājumam.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Purina ONE Adult testēs Daces Miezītes kaķis Duksis, Džinas kaķis Miškāns, saukts arī par Pelmeni un Ingas Rimšas runcis vārdā Kaķis.
Purina ONE Junior trīs nedēļas baudīs Baibas Bahas kaķenīte Lūsija, Līgas sešus mēnešus vecais kaķēns Kriksis un trīs menešus vecais kaķēns Fredis Fredisons.
Purina ONE Indoor ēdīs Lauras Trofimovas kaķenīte Poga, Laimas Akopjanas kaķu meitene Mersedesa un Elīnas Pīrādziņš.

Savukārt Purina ONE Sterilcat testēs Litas Pētersones Maikls, Ilonas Frides Rūdis un Edija Bernāna 6 gadus vecais runcis Otto.
 

Tie, kuri netika izvēlēti vai nepaspēja pieteikties trīs nedēļu izaicinājumam, šonedēļ papildus atlasei varēs pieteikties www.purinaone.lv. Lai pieteiktos, spied šeit!


Trīs nedēļu izaicinājums
Trīs nedēļu izaicinājums – tas ir Purina ONE produkta izmēģinājums trīs nedēļu laikā, vērojot kaķa uzvedības, veselības un izskata izmaiņas. Jau uzreiz pēc Purina ONE piedāvāšanas parasti var novērot lielisku apetīti. Pirmās nedēļas laikā kaķis kļūst enerģisks un dzīvespriecīgs. Jau otrajā nedēļā parasti ir novērojama gremošanas uzlabošanās (to visvieglāk novērtēt pēc kastītes satura). Bet pēc trim nedēļām Purina ONE lietošanas kaķa veselīgums bieži izpaužas spīdīgākā kažokā, zīdainā ādā un spožās, mundrās acīs. Par to, vai tiešām tā notiek, pēc trim nedēļām jums izstāstīs kaķu-testētāju saimnieki.

 

Reklāma
Reklāma

Actilea ir jaunā, uzlabotā Purina ONE formula, kas izveidota, lai palīdzētu uzlabot kaķa veselību. Tā realizē kaķa dabiskās aizsardzības potenciālu. Actilea trīs galveno sastāvdaļu darbība sākas jau zarnu traktā un turpinās šūnu līmenī, stiprinot Jūsu mīluļa imūnsistēmu un atjaunojot viņa dabiskās aizsardzības spējas. Apvienojot prebiotiķu, antioksidantu un rauga pozitīvo iedarbību, ir atrasts viens risinājums, kas uzlabo veselību dažādos veidos:
• stiprina imunitāti,
• veicina gremošanu,
• sabalansē zarnu mikrofloru,
• aizsargā pret brīvajiem radikāļiem.



Raugs uzlabo imunitāti
Pētījumi liecina, ka raugs – vitamīnu, minerālvielu, proteīnu un beta-glukānu avots – sniedz daudzveidīgu labumu veselībai. Zināms, ka raugs uzlabo organisma darbību, piemēram, veicinot imunitāti un uzlabojot ādas, matu un nagu veselību. Beta-glukāni, kas ietilpst rauga šūnu membrānu sastāvā, tiek uzskatīti par bioloģiskās aizsardzības uzlabotājiem, jo tie aktivē organisma imūnsistēmu.

Prebiotiķi sabalansē zarnu mikrofloru
Prebiotiķi palīdz veidot veselīgu zarnu mikrofloru, stimulējot labvēlīgo baktēriju vairošanos. Sabalansēta zarnu mikroflora savukārt palīdz uzlabot dabisko aizsardzību, veicina barības vielu uzsūkšanos, uzlabo zarnu darbību un gremošanas sistēmas veselību.

Antioksidanti veicina dabisko šūnu atjaunošanos
Antioksidanti ir barības vielas, kas palīdz cīnīties ar brīvo radikāļu radīto kaitējumu. Brīvie radikāļi dabiski rodas organisma šūnu darbības rezultātā, un tie var radīt šūnu bojājumus, kas saistīti ar šūnu novecošanās procesiem. Antioksidantiem bagāta diēta palīdz samazināt brīvo radikāļu radītos bojājumus, aizsargāt šūnu darbību un tādējādi palīdz palēnināt novecošanu.


Purina ONE ar Actilea produkti


Ir pieejami 4 produkti – Adult (divas garšas), Junior, Indoor un SterilCat (divas garšas).
Purina ONE Adult ir pilnvērtīga un sabalansēta barība pieaugušiem kaķiem (no 1 gada vecuma), piemērota lietošanai katru dienu. Tā ir radīta, lai sniegtu pilnvērtīgu un sabalansētu uzturvielu kombināciju pieaugušiem kaķiem pēc gada vecuma. Raugs, probiotiķi un antioksidanti palīdz uzturēt dabisko aizsardzību, veicinot veselīgu imunitāti daudzu gadu garumā. Purina ONE ar jauno Actilea formulu palīdz attīstīt stipru imunitāti, ko nodrošina vitamīni un antioksidanti. Precīzi sabalansēts minerālvielu sastāvs palīdz uzturēt veselīgu imūnsistēmu. Augstas kvalitātes sastāvdaļas veicina veselīgu gremošanu. Tā kā kaķiem patīk daudzveidība, ir izveidotas divas garšas: ar vistu un rīsiem un ar lasi un rīsiem. Veikalos pieejami 300 g un 800 g iepakojumi.

Purina ONE Junior ir pilnvērtīga un sabalansēta barība kaķēniem (līdz 1 gada vecumam) un grūsnām un barojošām kaķenēm, piemērota lietošanai katru dienu. Kaķēnam sešos mēnešos jāattīsta stiprus muskuļus, pilnvērtīgu imūnsistēmu, stiprus kaulus un zobus. Purina ONE Junior ar Actilea sastāvā ietilpst raugs, prebiotiķi un antioksidanti, kas palīdz nostiprināt kaķēna dabisko aizsardzību. Purina ONE Junior sastāvā ietilpst arī dabiska DHA – uzturviela, kas ir būtiska mātes piena sastāvdaļa un veicina smadzeņu un redzes attīstību. Olbaltumvielas, kalcijs un fosfors palīdz attīstīt veselīgu muskuļu un balsta sistēmu. Imunitāti nostiprināt palīdz īpaša vitamīnu un antioksidantu kombinācija. Kaķēnam īpaši piemēroti nelielie barības gabaliņi. Šo barību iesakām piedāvāt arī grūsnām un barojošām kaķenēm, lai uzturētu gan mātes, gan kaķēna veselību un aizsardzību. Pieejama vistas un rīsu garša. Veikalos nopērkama 300 g iepakojumā.

Purina ONE Indoor ir pilnvērtīga un sabalansēta barība pieaugušiem istabas kaķiem (no 1 gada vecuma), piemērota lietošanai katru dienu. Iekštelpās dzīvojoši kaķi sevi apkopj biežāk un intensīvāk nekā āra kaķi. Tādēļ viņu gremošanas sistēmā biežāk veidojas matu kamoli. Mājas kaķi arī nereti ir mazaktīvi un uzkrāj lieko svaru. Jaunā Purina ONE Indoor ar Actilea formulu palīdz mājas kaķim nodzīvot ilgu, veselīgu mūžu. Dabiskās šķiedras palīdz samazināt matu kamolu veidošanos. Sabalansētais uzturs ļauj uzturēt slaidu ķermeni, tā uzlabojot locītavu stāvokli un vairojot kustību prieku. Dabiskā cigoriņu piedeva palīdz samazināt vēdera izejas smaku. Pieejama tītara gaļas un rīsu garša. Veikalos nopērkami 300 g un 800 g iepakojumi.

Purina ONE Sterilcat ir pilnvērtīga un sabalansēta barība kastrētiem vai sterilizētiem kaķiem, piemērota lietošanai katru dienu. Sterilizētiem vai kastrētiem kaķiem daudz biežāk rodas urīnizvades sistēmas problēmas. Nereti rodas arī liekais svars. Jaunā Purina ONE Sterilcat ar Actilea formulu palīdz sterilizētam vai kastrētam kaķim būt veselīgam un dzīvespriecīgam. Sabalansēts minerālvielu sastāvs veicina veselīgu urīnizvades sistēmu. Olbaltumvielu un taukvielu proporcijās ir par 15% vairāk olbaltumvielu, salīdzinot ar Purina ONE Adult barību. Purina ONE Sterilcat sastāvā ietilpstošie kvieši veicina sāta sajūtu, tā palīdzot kaķim nepārēsties un uzturēt veselīgu svaru. Īpaša vitamīnu un antioksidantu kombinācija veicina imunitāti. Pieejamas divas garšas: ar liellopu gaļu un kviešiem un ar tunci. Veikalos nopērkama 800 g iepakojumā.

Purina ONE ir visaugstākās kvalitātes sausā barība kaķiem ir nopērkama lielveikalos.