Neļauj sarīties gaisu, bet ļauj atgriezties pie krūts! Jaundzimušie testē jaunākās Philips Avent pudelītes

Teju visu jauno vecāku dzīvē pienāk brīdis, kad nākas meklēt pudelīti bērniņam. Vai nu tā vienkārši ir nepieciešamība pabarot bērnu ikdienā vai brīžos, kad māmiņa dodas savās dienas gaitās un mazuli paliek pieskatīt kāds cits. Kā izvēlēties pudelīti, lai mazulis to pieņemtu, lai ēšana no pudelītes būtu komfortabla un nepieciešamības gadījumā mazulītis atkal labprāt zīstu krūti?
Reizēm mazuli ir nepieciešams pabarot no pudelītes un ir tik labi, ja ir uzticama pudelīte, kura apmierinās kā vecāku, tā mazuļa vajadzības.

FOTO: Publicitātes foto

Reizēm mazuli ir nepieciešams pabarot no pudelītes un ir tik labi, ja ir uzticama pudelīte, kura apmierinās kā vecāku, tā mazuļa vajadzības.

Trīs jaunās māmiņas un viņu jaundzimušie mazuļi līdz mēneša vecumam izmēģināja Philips Avent Natural Response pudelītes un arī māneklīšus. 

 

Neļauj sarīties gaisu

Elīna ar mazulīti pārliecinājās, ka šīs pudelītes tiešām piemēro piena plūsmu mazuļa zīšanas intensitātei. “Tā kā meitiņu baroju ar krūti, mums bija aktuāli atrast pudelīti, kas maksimāli būtu līdzīga krūtsgalam, lai meitai nav problēmu paēst arī no pudelītes, ja pati neesmu klāt. Tāpat, izvēloties pudelīti, man bija svarīgi atrast tādu, kas bērnam neļautu ēdot sarīties gaisu, kas attiecīgi bērniņam rada gāzes vēderā,” stāsta Elīna. “Veikalā pirktā citas firmas pudelīte bija izgāšanās, jo tai piena plūsma bija par ātru trīs nedēļas vecam mazulim, tādējādi meitiņa izrija pienu un sarijās gaisu, kas radīja gāzes, līdz ar to visu vakaru un nakti pavadījām mokoties,” par savu pieredzi ar cita firmas pudelīti stāsta māmiņa. Viņa uzsver, ka lietojot Phillips Avent Natural Response pudelīti, 

lietderīgi ir tas, ka piens pats ārā netek. Piens tek tikai zīžot, plūsma ir pietiekami lēna, kas bērnam ļauj bez stresa normālā tempā paēst. 

 

Mazulim draudzīgs uzgalis

Arī Kristīnei ar mazuli bija ļoti veiksmīga pieredze, izmēģinot Philips Avent pudelīti. “Bērniņš uzreiz pieņēma pudelīti, jo pudeles galiņš atgādina krūts formu, kas bērnam jau bija pazīstama un iemīļota. Man ļoti patīk tas, ka no pudelītes, apgāžot to otrādi, nekas netek ārā, tāpēc bērniņam nedaudz ir jāpiepūlas, to sūcot. Tāpat man patika, ka, mazajam ēdot, nekas netek garām gar lūpas kaktiņiem, kas tika pieredzēts ar cita zīmola produkciju,” pieredzē dalās Kristīne. 

Tomēr Līgas pieredze ar šo pudelīti nebija tik veiksmīga – mazulis nevēlējās zīst no tās. “Man pudelītes dizains patika, tā bija viegli mazgājama, bet manai mazajai diemžēl šī pudelīte ne par ko neiepatikās. Kad mazā būs vairāk paaugusies, līdz ar to arī mutīte būs paaugusies, mēģināsim piedāvāt šo pudelīti atkal,” stāsta Līga, nepilna mēneša vecās meitiņas mamma.

 

 

Ļauj atgriezties pie krūts

Philips Avent pudelītes radītas, lai, mazulis ēdot, maksimāli imitētu zīšanu no krūts. Nereti viens no jauno māmiņu satraukumiem ir – vai pēc pudelītes piedāvāšanas mazulis atkal gribēs zīst no krūts? Tā kā piena plūsma no Philps Avent pudelītēm ir lēna un mazulim ir jāpieliek pūles, lai dabūtu pienu laukā, bieži vien mazulim nav problēmu atkal zīst no krūts. To apliecina arī Elīnas pieredze. 

“Kas man ļoti patika, izmēģinot šo pudelīti – pēc manas atgriešanās meitiņa zīda krūti bez problēmām, it kā arī iepriekš būtu ēdusi pa tiešo no krūts!” par pieredzi priecājas Elīna.

 

Pudelīte pret kolikām 

Visās Philips Avent pudelītēs ir pretkoliku ventilis, kas no knupja izvada lieko gaisu, lai tas nenonāktu mazuļa vēderā, tā mazinot koliku un diskomforta risku. Papildus drošībai pieejamas arī Philips Avent pudelītes ar AirFree pretkoliku vārstu, kas ir izstrādāts, lai neļautu gaisam nonākt knupī, pat tad, ja mazulis pudelīti tur horizontāli, dzerot dabiskā, vertikālā stāvoklī. Gaiss paliek pudelītē un nenonāk mazuļa vēderā, kas palīdz mazināt dažādas problēmas, piemēram, kolikas, gāzes un atviļņus.

 

Reklāma
Reklāma

Elīnu ne tikai apmierināja, bet sajūsmināja abas izmēģinātās pudelītes. “Izmēģinājām arī Anti-Colic pudelīti, un esam tādā pašā sajūsmā, kā par Natural Response. Šī pudelīte ir ideāla bērniņiem, kuri ēdot ļoti sarijas gaisu un pēc tam mokas ar kolikām Pudelīte dara to, kas paredzēts un to, kas minēts aprakstā – gaiss uzgalī nav, tikai piens. Pēc ēšanas mazulis bez problēmām uzreiz sagaida atraudziņu. Arī kopšana pietiekami ērta, bez problēmām var izjaukt un nomazgāt visas detaļas,” teic Elīna.

“Tāpat mūsu gadījumā šīs pudelītes ļoti labi sader ar mūsu piena pumpi, kas arī ir Phillips ražojums,” pastāsta Elīna.

 

Zināms un patīkams zīmols ar labām atsauksmēm

Savukārt Kristīne atzīst, ka, domājot par to, kādu pudelīti izvēlēsies savam mazulim, jau uzreiz zinājusi, ka noteikti vēlēsies izmēģināt Philips Avent produkciju. “Iepriekš biju izmantojusi dažādas citas firmas, bet šoreiz vēlējos izmantot Philips Avent produkciju, jo bija dzirdētas tikai labas atsauksmes māmiņu vidū,” stāsta Kristīne. Viņa norāda, ka arī turpmāk labprāt izvēlēsies Philips Avent produkciju. 

“Mūsmājās tā ir iemīļota firma un nav vajadzības meklēt kaut ko citu. To iesaku arī draudzenēm, kas gaida bērniņus, lai neapjuktu lielajā piedāvājumu gūzmā,” pārdomās dalās Kristīne.

 

“Tāpat mūsu gadījumā šīs pudelītes ļoti labi sader ar mūsu piena pumpi, kas arī ir Phillips ražojums,” pastāsta Elīna.

 

 

Mīlīgi māneklīši

Mazulīšiem pie sirds gāja arī Philips Avnet knupīši. “Izvēlējos Philips Avent knupīti, kas tumsā spīd, lai pa nakti vieglāk atrast knupīti, kad tas nepieciešams. Plakans galiņš, kam nevajadzētu bojāt sakodienu no mazuļa puses tika atzīts par labu! Tas ērti pieguļ bērna mutītei, knupītis nemaina savu formu. Ar dažādiem zīmējumiem un bez maz katrai izvēlei! Knupīšus viegli kopt,” stāsta Kristīne. Arī Līgas meitiņai iepatikās māneklīši. “Meitiņai laikam patīk to plakanā forma. Tos noteikti turpināsim lietot!” stāsta Līga.

 

Viegli un ērti kopjamas! Māmiņas atzīst, ka Philips Avent pudelītes ir patīkamas, ar skaistu dizainu un tik ērti kopjamas.

 

Philips Avent – īpaša tehnoloģija

Jaunās Natural Response pudelītes darbojas, tikai mazulim aktīvi dzerot – īpašais knupja atvērums ļauj pienam izplūst tikai brīdī, kad mazulis aktīvi dzer gluži kā zīdīšanas laikā. Tas atļauj mazulim barošanas laikā brīvi elpot un dabiski regulēt piena plūsmu. Philips Avent Natural Response pudelīte imitē zīdīšanas procesu, kas palīdz viegli apvienot zīdīšanu un barošanu ar pudelīti. Un, gluži kā ar zīdīšanu, var būt nepieciešami pāris mēģinājumu, lai mazulis pierastu pie plūsmas.

Saistītie raksti