Revolucionāra pieeja barošanai ar pudelīti

Atklāj Philips Avent Natural Response pudelītes un knupjus, kas gan sajūtās, gan funkcionalitātē darbojas kā krūts, atbalstot tava mazuļa unikālo, instinktīvo dzeršanas ritmu.
Kad baro mazulīti ar pudelīti, turi viņu sev rokās, nevis atstāj vienu pašu! Tā jūs būsiet vēl tuvāki.

FOTO: Publicitātes foto

Kad baro mazulīti ar pudelīti, turi viņu sev rokās, nevis atstāj vienu pašu! Tā jūs būsiet vēl tuvāki.

Mazulis pats kontrolē savu barošanu

Zīdīšanas laikā mazuļi ierasti seko savam dabiskajam ritmam: dzer, norij, veic ieelpu. Piens plūst, kad mazulis aktīvi dzer no krūts, un plūsma apstājas, kad mazulis norij malku un ieelpo. Brīvās plūsmas pudelēs piens plūst bez pārtraukuma, un mazulis to nevar apturēt.

Jaunā Philips Avent Natural Response pudelīte darbojas tikai mazulim aktīvi dzerot, gluži kā barojot ar krūti. Revolucionārā knupja atvēruma forma ļauj pienam izplūst tikai brīdī, kad mazulis dzer, tāpēc pats var kontrolēt savu zīdīšanas tempu un jebkurā brīdī apstāties, lai norītu un veiktu ievilktu elpu. Mazulis var saglabāt savu individuālo barošanas ritmu tieši tā pat, kā tas notiek, barojot ar krūti. Tas palīdz viegli apvienot zīdīšanu un barošanu ar pudelīti. 

 

Mazina kolikas un diskomfortu

Visās Philips Avent pudelītēs ir pretkoliku ventilis, kas no knupja izvada lieko gaisu, lai tas nenonāktu mazuļa vēderā, tā mazinot koliku un diskomforta risku. Papildus tam Philips Avent Natural Response pudelītes pieejams ar AirFree vārstu. Tas nodrošina, ka knupis ir pilns ar pienu pat tad, ja pudelīti tur horizontāli, mazulim dzerot dabiskā, vertikālā stāvoklī. Gaiss paliek pudelītē un nenonāk mazuļa vēderā, kas palīdz samazināt koliku, gāzu un atviļņa veidošanos.

 

 

Reklāma
Reklāma

Kā izvēlēties pareizo pudelīti mazuļa barošanai?

Nav divu mazuļu, kas ēstu vienādi. Mazuļu ēšanas stils attīstītas gan no viņu fizioloģijas, gan no zīdīšanas pieredzes. Daži dzer ātri, entuziastiski, citi lēnāk, mierīgāk. 

Natural Response knupis ļauj tavam mazulim izmantot savu dabisko dzeršanas ritmu. Lai noteiktu īsto knupja plūsmu, pavēro sava mazuļa dzeršanas stilu. Sāc ar knupi, kas nāk komplektā ar pudelīti. Piena plūsma pielāgosies mazuļa dzeršanas stilam neatkarīgi no vecuma - cik entuziastiski vai mierīgi mazulis dzer. Tu vari sev uzdot sekojošus jautājumus:

 

  • Vai tavs mazulis kļūst neapmierināts vai aizmieg barošanas laikā? Vai tavs mazulis spēlējas ar krūtsgalu, tā vietā, lai ēstu? Ja tā, izmēģini lielāku plūsmu.
  • Vai redzi, ka piens tek ārā no mazuļa mutes? Vai tavs mazulis dzer pienu ļoti ātri? Izvēlies zemāku plūsmu.

Padoms!  Ar mūsu jauno Natural Response knupi mazulis kontrolē savu dzeršanas ritmu gluži kā zīdīšanas laikā. Un, gluži kā ar zīdīšanu, var būt nepieciešami pāris mēģinājumi, lai mazulis pierastu pie plūsmas. Ja tomēr tas neizdodas, iespējams nepieciešams knupis ar lielāku plūsmu.

 

Zīdīšana un barošana ar pudelīti – kas jāpatur prātā

Mūsu jaunā Natural Response pudelīte ir paredzēta, lai tev un tavam mazulim palīdzētu un maksimāli atvieglotu barošanu ar pudelīti, kad tas ir nepieciešams. Pudelīte nav paredzēta, lai aizstātu vai atturētu tevi no zīdīšanas, kas viennozīmīgi ir labākais veids mazuļa barošanai.

Saistītie raksti