Konkurss! Piedalies un iepriecini gan savu skolotāju, gan visu savu klasi!

Skolas laika notikumi mums ir vieni no nebēdnīgajiem, jaukākajiem un skaistākajiem gadiem dzīvē, par ko liels paldies mums, protams, jāsaka arī skolotājiem par viņu gudrību, spēju neredzēt acīm redzamas lietas un atbalstīt mūs katru individuāli un klasi kopumā sasniegt vairāk! Portāls www.kasjauns.lv par godu skolotāju dienai organizē lielisku konkursu ar lieliskām balvām. Piedalies arī tu!

Kurš ir populārākais skolotājs tavā skolā? Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Kurš ir populārākais skolotājs tavā skolā? Publicitātes foto.

 

Informācija no www.kasjauns.lv

 

Par godu Skolotāju dienai, ko atzīmējam katru gadu oktobrī, aicinām skolēnus, absolventus un arī vecākus piedalīties konkursā, lai kopīgi noskaidrotu populārāko skolotāju jūsu skolā! 

 

Kas jums jādara? 

Ja tu šobrīd esi skolēns, tad kopā ar klasi vienojies, kurš ir jūsu mīļākais skolotājs  - vai tas, kurš jūs paslavē, vai tas, kurš liek sasniegt vairāk un pavērties aiz apvāršņa, vai tas, kurš plāno jūsu ekskursijas. Skolotājs, kurš jūs iedvesmo, liek pasmaidīt un skatīties uz dzīvi ar plaši atvērtām acīm, kā uz lielo iespēju zemi. Atrodi vai sagatavo klases un/vai skolotājas bildi* - no 1.septembra, no ekskursijas, klases vakara vai kopīgas atpūtas, sūti to uz konkurss@kasjauns.lv, klāt pievienojot aprakstu (līdz 500 zīmēm), kāpēc tieši šis skolotājs ir jūs iedvesmojis, licis pasmaidīt vai vienkārši cilvēcīgi patīk. 

 

Ja tu skolu, esi absolvējis, tad ļaujies patīkamām atmiņām par skolas gadiem, atrodi albumu ar kādu kopīgu klases un skolotājas bildi un sūti mums kopā ar savām atmiņām par tavu īpašo skolotāju. 

 

Ja tu esi vecāks, tad skats no malas bieži vien ir tas viedākais. Iedrošini savu skolēnu piedalīties konkursā un iesūtīt bildi ar aprakstu. 

 

Reklāma
Reklāma

Bildes un aprakstus (līdz 500 zīmēm) portāls www.kasjauns.lv gaidīs no 24.09. līdz 03.10. (ieskaitot) uz e-pastu konkurss@kasjauns.lv. Ja netiec pie e-pasta, tad sūti pa pastu uz Izdevniecība Rīgas Viļņi, Kaļķu iela 15, Rīga, LV-1050 līdz 3.oktobrim (pasta zīmogs). No 7.septembra līdz 14.septembra plkst.14 sociālajā portālā http://www.draugiem.lv/kasjauns/ būs izveidota īpaša galerijas ar VISĀM iesūtītajām bildēm un aprakstiem, lai bilžu balsojumā tieši jūs paši noteiktu uzvarētāju - populārāko skolotāju un klasi. 

* Ja tiks iesūtītas vairākas bildes no viena konkursanta, publicēsim tikai vienu pēc redakcijas ieskata. 

 

PIEDALIES! Iepriecini gan savu skolotāju, gan visu savu klasi!

Balvas: 

Skolotājam – brīnišķīga un jautra divu dienu atpūta divām personām "Pankūku trakums" viesu mājā "Andrēni". Balvu nodrošina uzņēmums "Lieliska dāvana" sadarbībā ar viesu māju "Andrēni". 

 

PIEDALIES! Iepriecini gan savu skolotāju, gan visu savu klasi!

Klasei, kas būs izvirzījusi savu skolotāju un saņēmusi visvairāk balsu, kopīgi varēs doties uz MULTIKINO, lai noskatītos kādu no tagad aktuālajām multfilmām vai filmām.

 

Avots: www.kasjauns.lv