Milzu plakāti no “Kano Editions” – krāsošana ar pievienoto vērtību

Krāsošana uz lieliem un patiešām iespaidīgiem plakātiem var būt veids, kā atbrīvoties no dienas laikā uzkrātā satraukuma, kā arī iespēja radoši izpausties. “Kano Editions” piedāvā radošu un jautru mācību rīku ģimenēm, vienlaikus atbalstot dažādas sociālās iniciatīvas un veicinot atbildīgu attieksmi pret planētu.
“Kano Editions” plakāti ir tik lieli, ka tos var krāsot vairāki bērni vienlaikus!

FOTO: Publicitātes foto

“Kano Editions” plakāti ir tik lieli, ka tos var krāsot vairāki bērni vienlaikus!

Elīna un Čārlzs Bušmaņi ir vecāki diviem bērniem, kas radījuši produktu ģimenēm, kas palīdzēs ne tikai attīstīt bērnu un vecāku radošo šķautni, bet pavērs iespēju sirsnīgai kopā būšanai un saturīgai laika pavadīšanai. “Kano Editions” ir ģimenes uzņēmums, kas izdod ilgtspējīgus un sociāli atbildīgus lielformāta krāsojamos plakātus. Kā atzīst Elīna, krāsojamie plakāti ir radīti, iesaistot bērnus un gūstot atgriezenisko saiti tieši no viņiem! Tāpat plakāti tapuši sadarbībā ar Latvijas un Ukrainas ilustratorēm un ļauj ģimenēm kopīgi pavadīt laiku, apgūstot dažādas tēmas — no latviešu tradīcijām un Ukrainas kultūras līdz kosmosam.

 

Kā radās ideja par lielajiem plakātiem

Kā pastāstīja “Kano Editions” dibinātāja Elīna Bušmane, ideja par šādiem plakātiem radās Covid-19 pandēmijas sākumā. “Mūsu meitai tolaik bija 4 gadi un tā kā darbs tika pārcelts uz mājām – kamēr vecāki strādāja, viņa krāsoja, un krāsoja daudz! Tika izkrāsotas daudz lapas, spēj tik piedāvāt! Tā mums radās ideja par lieliem krāsojamiem plakātiem, turklāt tādiem, kas ne tikai piedāvā iespēju krāsot un radoši izpausties, bet arī bērnu izglīto,” teic Elīna. Viņa atklāj, ka plakāti ir piemēroti dažāda vecuma bērniem un tos var krāsot kā ar flomāsteriem, tā krītiņiem, zīmuļiem.

 

Idejas, kā attīstīt radošumu bērnos, meklē ”Kano Editions" Instagram kontā!

 

Ar ko īpaši šie plakāti

  • Augstvērtīgas ilustrācijas. Katrs ilustrators demonstrē savu unikālo redzējumu un ieved savu tēlu pasaulē.
  • Plakāti piemēroti dažādiem vecumposmiem. Daži no plakātiem radīti speciāli mazajiem, bet ir arī tādi, ko patiks krāsot pieaugušajiem!
  • Plakātus var krāsot vairāki bērni vienlaikus – katrs no savas puses!
  • Ilgtspēja. Produkts un iepakojums, kas 100% bioloģiski noārdās. Drukāts ar augu izcelsmes tinti.
  • Dodam atpakaļ. 10% tiek ziedots labdarībai, atbalstot ilustratoru izvēlētus projektus un iniciatīvas.

 

 

Reklāma
Reklāma

Iespēja māksliniekiem izpausties

Uzņēmums dod iespēju izpausties dažādiem ilustrāciju autoriem un radīt krāsojamos plakātus pašiem savā stilā. Uzņēmums īpaši mudina savā dizainā pievienot dažādus iekļaujošus elementus – attēlot dažādas kultūras, cilvēkus ar īpašām vajadzībām un dažādas ģimenes. Augstas kvalitātes ekoloģisks produkts, kura tapšanā piedalās izcili ilustratori no dažādām pasaules malām.

 

Šobrīd pieejami šādi lielformāta (1000 X 700 mm) plakāti:

  • “Latviešu tradīcijas”, ilustratore Lote Vilma.
  • “Ukrainas kultūra”, ilustratore Mariia Zhuravel.
  • “Transports”, ilustratore Anna Vaivare.
  • “Daba un dzīvnieki”, ilustratore Irina Kostyshina.
  • “Kosmosa kaķi”, ilustratore Yulia Danilova.

 

Kur tos meklēt

Plakātus var iegādāties uzņēmuma mājas lapas e-veikalā, kā arī vairākās vietās klātienē, piemēram, grāmatnīcā “Globuss”, karšu veikalā “Jāņa sēta” un citviet. Vairāk informācijas par iegādāšanās iespējām meklē šeit!

 

Saistītie raksti