Baravikas želejā

FOTO: Shutterstock.com

Baravikas notīra un sagriež 4 daļās, uzvāra etiķūdenī, tad saliek puslitra burkās ķiploku daiviņas, smaržīgos piparus, lauru lapas, kārtām ar sīpoliem, svaigiem gurķiem, svaigiem tomātiem. Pārlej marinādi, kurai pievienots izkausēts želatīns. Burkas karsē pusstundu un aizvāko, apgriež uz vākiem, lai atdziest un uzliek pašgatavotu etiķeti "Baravikas želejā- 2009. Lai labi garšo ziemā!

 

Sastāvdaļas

Reklāma
Reklāma
  • Etiķis - 2.ēd.kar
  • Svaigi gurķi - 5.gab
  • Želantīns - 2.pac
  • Garšvielas pēc izvēles(citronpipari,sāls,smalkie pipari,krustnagliņas ) - 3.g
  • Ūdens - 1/2.l
  • Tomāti(vidēji) - 3.gab
  • Sīpoli - 1/2.kg
  • Cukurs - 1.ēd.karote
  • Baravikas - 2.kg
  • Ķiploka daiviņas - 10.gab