Salāti ziemai

 15. jūlijs 2009 13:00 Recepte


Foto: mammamuntetiem.lv


Ābolus nomazgā un sagriež daiviņās vai arī kubiņos. Tā pat dara ar sīpoliem. Sagrieztos ābolus un sīpolus liek bļodā pievienojot nomazgātas rozīnes, sāli, cukuru, graudu sinepes, smaržīgos piparus un lauru lapu. Visu rūpīgi samaisa pielejot etiķi. Iegūto masu liek burkās un pasterizē. Aizvāko un liek pagrabā. Pasniedz pie gaļas ēdieniem.
    Lai labi garšo :)

Sastāvdaļas

1. Krustnagliņas
4 gab.
2. Lauru lapa
1 lapiņa
3. Sāls
2 ēdam. karotes
4. Rozīnes
150 gr
5. Cukurs
125 gr
6. Āboli
2 gab.
7. Sīpoli
4 gab.
8. Etiķis
3/8 no litra
9. Smaržīgie pipari
2 gab.



0 Pievienot komentāru

Kategorijas