Super ātrais šašliks 4

 30. jūnijs 2009 18:00 Recepte


Foto: Viktorija Kuprijanova, www.fotostill.lv


Gaļu aplej ar minerālūdeni, pielej citrona sulu, Santa Maria garšvielu grilēšanai. Pēc 1 – 2 stundām šašliks gatavs.

 

Pasniedz ar garšīgu mērci: 2 daļas kečups, 1 daļa majonēze, 1 daļa smalki sagriezti marinēti gurķīši.
Ātri un garšīgi. Pagaršojiet, nenožēlosiet!
Vēl variants mērcei, kura patiks vīriešiem – 2 daļas kečups, 1 daļa mārrutki, mazliet šņabis.

 


Iesūtījusi: Faina Vasiļevska.

Sastāvdaļas

1. Piedevas
2. Gaļa
2-3 kg
3. Minerālūdens
750 ml
4. Citrona sula
1 gab.



4 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas