Cūkgaļas kakla karbonāde grilēta īpašaja 4 sastāvdaļu mērcē 5 minūšu marinādē

 29. maijs 2014 17:00 Recepte

Izmēģini recepti!



Foto: Shutterstock.com

Grilēta karbonāde īstiem gardēžiem.


Cūkgaļas kakla karbonādi sagriež 2 cm biezās šķēlēs un marinā iepriekš sajauktā 4 sastāvdaļu maisījumā, ieziežot šķeles no abām pusēm un nedaudz pamīcot.

Gaļu var cept jau pēc 5-10 minūtēm, bet jo ilgāk tā tā tiek noturēta marinādē, jo ir garšīgāka.

 

 

Sastāvdaļas

1. Risso rapšu eļļa
2 ēdamkarote
2. Santa marija gaļas kopējā garšviela
1 ēdamkarote
3. Saldskābā čili mērce
2 ēdamkarote
4. Sojas mērce
2 ēdamkarote
5. Cūkgaļas kakla karbonade
1 kg



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas