Sulīgi spriganais šašliciņš

 27. jūnijs 2009 20:15 Recepte


Sagriežam gaļiņu tādos gabaliņos, kādi pašam patīk. Pievienojam sīpoliņus, kas sagriezti gredzenos, sasmalcinātus lociņus, tad uzberam sāli, piparus, vegetu un visu no sirds samaisām (jo vairāk samīca, jo sulīgāka gaļīte), beigu beigās uzlejam dārzeņu sulu un atkal samīcām. Tad liek gaļiņai mieru, vislabāk uz nakti..... Ir sanākusi superīga gaļiņa cepšanai uz uguns:)

Lai labi garšo!

 

Iesūtījusi: Dace Segliņa - Mazistaba, Grilēšanas recepšu konkursa dalībniece

Sastāvdaļas

1. Cido dārzenju sula
500 gr
2. Locinji
buntīte
3. Vegeta
2 ēdk.
4. Sāls
1 tējk.
5. Sīpoli
3 gab
6. Pipari
1 ēdk.
7. Cuukgalja
5 kg



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti


Kategorijas