Vārītais siers

 20. jūnijs 2009 10:00 Recepte


Biezpienu samaļ, pievieno pienu vai krējumu, olu, sāli, ķimenes un samaisa. Tad liek katliņā izkausētā sviestā un maisot karsē, līdz masa gluda, spīdīga, viendabīga. Pēc tam lej ar aukstu ūdeni izskalotā vai ar sviestu ieziestā bļodā, liek vēsumā, lai atdziest un sacietē.

 

 

Recepte no grāmatas: Latviešu nacionālie ēdieni/Ņ. Masiļūne.- Rīga: Jumava, 2004

Sastāvdaļas

1. Ola
1 gab
2. Piens vai salds krējums
100 g
3. Sviests
75 g
4. Biezpiens
1 kg
5. Sāls, ķimenes



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas