Grilēti vistu šķiņķīši. RECEPTE

 28. jūlijs 2016 20:30 Recepte


Foto: mammamuntetiem.lv


Gatavo marinādi: sajauc majonēzi, sakapātu ingvera sakni, ķiploku sāli. Šķiņķīšus liek marinādē. Marinē vismaz 3 stundas. Šķiņķīšus cep grilā apmēram 15 līdz 20 minūtes. Salātus, dilles, lociņus, pētersīļus sasmalcina un pārlej ar Ķīnas saldskābo mērci un pasniedz kopā ar grilētajiem vistu šķinķīšiem.

Sastāvdaļas

1. Rukolas salātu lapas
2. Lociņi
3. Vistu šķinķīši
8 gab
4. Ingvera sakne
3 cm
5. Majonēze
200 g
6. Ķiploku sāls
10 g
7. Salātu lapas
100 g
8. Dilles
9. Pētersīļi
10. Kinas saldskaba merce
1 burciņa



0 Pievienot komentāru

Kategorijas