Šokolādes un augļu fondjū

 20. oktobris 2019 21:00 Recepte

Tumšākos vēsos vakaros nekas tā nesasilda, kā kopīga gardumu gatavošana un notiesāšana. 



Foto: Shutterstock.com


Augļus nomizo, sadala gabaliņos un pa grupām kārto uz liela šķīvja. Mazā katliņā uzkarsē krējumu. Šokolādi salauza gabaliņos un uz lēnas uguns izkausē krējumā. Pievieno degvīnu. Šokolādes fondjū lej karstumizturīgā traukā vai fondjū katliņā. Tur siltumā uz statīva, zem kura deg svecīte vai spirta lampiņa. Katrs viesis ar fondjū dakšiņu ņem augļus un apmērcē šokolādē :)

Sastāvdaļas

1. Saldais krejums
150 g
2. Tumša šokolade
250 g
3. Svaigi augļi - bumbieri, kivi, zemenes, karambola, banāni, apelsīni
1 kg
4. Degvīns (ieteicams ķiršu)
1 ēd.k.



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas