Omlete ar spinātiem

 28. maijs 2019 6:05 Recepte

Laiks omletēm pievienot zaļumus!



Foto: Shutterstock.com

Pildīta, ļoti sulīga omlete.


Olas dzeltenumus sakuļ ar 3 ēdamkarotēm piena, iejauc miltus, pielejot atlikušo pienu. Beigās iecilā saputotus olu baltumus un cep omletes. Spinātus nomazgā, sakapā, sautē, pievienojot daļu sviesta. Kad spināti mīksti, tos ietin omletē, kuru apcep sviestā brūnu. Pasniedz karstu.

Sastāvdaļas

1. Piens
1 glāze
2. Milti
2 ēd.k.
3. Olas
3 gab
4. Spināti
400 - 500 g
5. Sviests
1 1/2 ēdk.



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas