Cūkgaļa ar āboliem

FOTO: Shutterstock.com

1.Pannā sakarsē 2 ēd.k. eļļu. Apcep smalki sagrieztu sīpolu līdz zeltainai krāsai.
2.Ābolus sagriež šķēlēs un pievieno sīpoliem, apcep līdz gatavi, mīksti.
3. Masu liek blenderī, pievieno sāli, piparus, rīvmaizi, salviju - visu sakuļ biezenī.
4.Gaļu sagriež tā, lai izveidojas "paladziņš", virsū liek ābolu masu un izsmērē pa visu gaļu. Gaļu tin ruletē, apsien ar diegu, lai neizjūk.
5. Cep karstā cepeškrāsnī 20 min., vēlāk samazina teperatūru līdz 160 grādiem un turpina cept 45-60min.

 

Sastāvdaļas

Reklāma
Reklāma
  • Citrona miziņa
  • Salviia
  • Rīvmaize - 5-6.ēd.k.
  • Eļļa - 3-4.ēd.k.
  • Āboli - 2.lieli
  • Sīpols - 1.gab
  • Cūkgaļas kakla karbonade - 1.kg
  • Sāls
  • Pipari