Vīrietis ar pagātni: kā sadzīvot ar skeletiem viņa "skapī"

Būtu ideāli, ja jaunas attiecības mēs visi sāktu, gandrīz vai būdami "nevainīgi". Visās nozīmēs. Bez pagātnes bagāžas, bez rētām dvēselē, bez sliktas attiecību pieredzes un visa pārējā. Diemžēl tas nav īpaši reāli. Skeleti skapī ir mums visiem. No partnera pagātnes izvairīties nav iespējams. Atliek vien iemācīties ar to sadzīvot.

 

Vīrietis ar pagātni: kā sadzīvot ar skeletiem viņa skapī

FOTO: Shutterstock.com

Lasi tālāk un uzzini, kādi "skeleti" var slēpties partnera pagātnē, un kā ar tiem "saprasties":

 

"Mantojums" no bērnības un ģimenes

Brīdinājuma zīmes
Iespējams, viņa vecākiem ir bijusi traumējoša šķiršanās. Var gadīties, ka bērnībā viņi nemitīgi strīdējās. Tāpēc tagad jebkādas nopietnas attiecības viņam uzdzen šausmas, jo viņš neko tādu piedzīvot nevēlas, kaut arī, pēc visa spriežot, jūs esat radīti viens otram.

Kā vajadzētu rīkoties
Cieni viņa viedokli. Pat ja viņš atklāti paziņo, ka nevēlas ģimeni un nopietnas attiecības. Nerunā par kopīgu nākotni, neanalizē pārāk savas jūtas un nebāzies viņam virsū ar savām emocijām. Tā tu viņam dosi pārāk daudz varas. Ja ar laiku sapratīsi, ka tavs mērķis ir ģimene, bet viņa - ne, izbeidz šīs attiecības un atklāti pasaki: tu atkal būsi gatava ar viņu būt kopā, kad viņš būs gatavs nopietnām attiecībām un saistībām.


Viņam ir bērns no bijušajām attiecībām

Brīdinājuma zīmes
Viņam ir bērns no bijušajām attiecībām. Un viņi abi ir daļa no šā bērna dzīves. Patiesību sakot, vienmēr būs.

Kā vajadzētu rīkoties
Pierodi pie domas, ka vīrietim, kuram ir bērns, tu svarīguma ziņā vienmēr būsi otrā. Ne katra var sadzīvot ar šādu situāciju. Bet, ja vēlies būt kopā tieši ar šo vīrieti, esi gatava pieņemt arī viņa bērnu. Jau iepriekš abi vienojieties, kā un kur tu iepazīsies ar bērnu, kā tev vajadzētu izturēties. Par māti tu viņam nekļūsi, taču bērniem patīk, ka viņiem ir tuvi cilvēki un piemēri, no kā mācīties. Un kāpēc gan par tādu nevarētu kļūt tu?


Viņš ir gatavs tevi precēt. Uzreiz!

Brīdinājuma zīmes
Varbūt viņš jau ir bijis saderinājies? Daudz runā par noenkurošanās, ģimenes ligzdiņu, stabilitāti dzīvē. Varbūt pat vēlas dzīvot kopā, kaut arī satiekaties pavisam nesen. Šis puisis ir gatavs ilgstošām nopietnām attiecībām. Jau tagad!


Kā vajadzētu rīkoties
Attiecības veidojas labāk, ja abi partneri virzās uz priekšu vienādā ātrumā. Tāpēc šajā gadījumā tev vajadzēs būt stingrai un nelokāmai. Izvērtē, kādos gadījumos viņš uzvedas pārāk intensīvi: varbūt vēlas ātrāk iepazīties ar taviem vecākiem, varbūt vienmēr grib būt kopā ar tevi (VIENMĒR). Skaidri pasaki, cik bieži vēlies viņu redzēt, cik ātri vajadzētu attīstīties jūsu attiecībām. Ja tu viņam patiešām patīc, viņš cienīs tavas vēlmes. Ja ne, rodas jautājums: kāpēc viņam svarīgāk ir apprecēties nekā izveidot attiecības?

Reklāma
Reklāma


Viņš uzvedas kā bērns, nevis pieaudzis cilvēks

Brīdinājuma zīmes
Viņš nevēlas pieaugt, atrast normālu darbu. Veiksmīgas attiecības viņam ir tad, ja tu maksā par jūsu abu dzīvi, turklāt vēl pagatavo vakariņas.

Kā vajadzētu rīkoties
Protams, viskaitinošāk ir mest ārā viņa "rotaļlietiņas" un savākt mēslus, ko viņš aiz sevis atstāj. Bet atceries, ka šis puisis ir apkārtējās vides produkts. Vispirms viņu aptekalēja mamma, pēc tam - citas viņa dzīves sievietes. Dod viņam brīvu dzīves telpu, ļauj pašam būt atbildīgam par sevi. Šādi vīrieši bieži vien nemaz nespēj pieaugt, jo neviens viņiem neliek uzņemties atbildību.

 

Viņš ir "nevainīgs". Ne vienmēr burtiskā nozīmē

Brīdinājuma zīmes
Viņam nav obligāti jābūt nevainīgam burtiskā nozīmē. Tas nozīmē, ka seksuālā nozīmē puisis netic savām spējām, nemitīgi atvainojas, ka kaut ko "izdarījis ne tā", un viņam ir grūti uzņemties iniciatīvu.

Kā vajadzētu rīkoties
Neticība savām seksuālajām spējām nemaz nav tik reta parādība vīriešu vidū. Vienkārši saki viņam komplimentus un maigā veidā parādi, ko vēlies. Rūpējies par intimitāti arī ārpus gultas, un - skat, ar pacietību un praktiskiem pūliņiem izaudzināsi arī lielisku mīlnieku.


Viņam ir salauzta sirds

Brīdinājuma zīmes
Bijusī viņu ir briesmīgi sāpinājusi vai vienkārši pametusi. Tagad tev ir jādziedē viņa salauztā sirds. Protams, ka puisim nav viegli atkal noticēt un uzticēties kādam. Reizēm viņš pārspīlēti saasināti reaģē pat uz sīkumiem. Bet tikai tāpēc, ka viņam joprojām sāp sirds.

Kā vajadzētu rīkoties
Vajadzēs saprast, vai viņš ir gatavs doties uz priekšu, vai arī joprojām paliks iestrēdzis savas sāpīgās pagātnes slazdos. Ja ticamāks ir otrs variants, tad - vai tev ir vērts viņu gaidīt? Ja runājam vispārīgi - uzticēšanās ir lieta, kas jānopelna. Tā vietā, lai dusmotos, ka viņš tev neuzticas, esi pacietīga un atkārto: viņš tev ir svarīgs. Neanalizē viņa pagātni un nepretendē, ka saārstēsi viņa dvēseli, - šādā veidā tu vēl vairāk veicināsi viņa kā "upura" izjūtas.

Saistītie raksti