Iepriecinoši: pēdējā diennaktī Latvijā nav reģistrēti jauni Covid-19 saslimšanas gadījumi

Pagājušajā diennaktī Latvijā veikti 1467 Covid-19 testi un nav reģistrēts neviens jauns saslimšanas gadījums, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotā informācija.

FOTO: Shutterstock.com

Līdz šim valstī veikti 168 947 Covid-19 izmeklējumi, saslimušas ir 1173 personas un 30 mirušas. Savukārt atveseļojušies ir 1019 cilvēki.

Pēdējās diennakts laikā nav stacionētu pacientu ar Covid-19. Patlaban stacionāros joprojām ārstējas trīs ar jauno koronavīrusu sirgstošie, no tiem divi pacienti ir ar vidēji smagu, bet viens - ar smagu slimības gaitu. Kopā no stacionāra izrakstīti 183 pacienti, starp kuriem ir gan tie, kas izveseļojušies, gan tie, kas miruši.

 

Reklāma
Reklāma

Kā ziņots, šonedēļ būtiski pieaudzis jaunu reģistrētu Covid-19 inficēšanās gadījumu skaits. Pirmdien un otrdien tika reģistrēti pa septiņiem jauniem gadījumiem, trešdien - 13, ceturtdien - 11, bet piektdien - astoņi.

Lai ierobežotu Covid-19 izplatību un novērstu arvien jaunus slimības uzliesmojumus, Ministru kabinets ārkārtas sēdē piektdien nolēma saīsināt sabiedriskās ēdināšanas vietu darba laiku.