Kā izcept garšīgu saldo kartupeli

 11. jūlijs 2020 12:00 Recepte

Apcepot saldo kartupeli šajās garšvielās, tas viegli uzsūc garšas. To var ēst kopā ar avokado salātiem, humusu un dažādām citām piedevām!



Foto: deliciously Ella


Sastāvdaļas:

  • 2 lieli, nomizoti un taisnstūrīšos sagriezti saldie kartupeļi
  • 1 tējkarote kanēļa
  • 1 tējkarote paprikas
  • olīveļļa
  • šķipsna sāls

Pagatavošana:

  • Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem.
  • Saldos kartupeļus kārto cepampannā, pārlej ar olīveļļu, kanēli, papriku un sāli.
  • Ar rokām visu izmaisa, lai visi kartupeļi aplīp ar garšvielām.
  • Cep apmēram stundu, ik pa laikam apmaisot (vismaz vienu-divas reizes).
  • Cep līdz tie ir kļuvuši mīksti.

 

Recepte no: Deliciously Ella




0 Pievienot komentāru

Kategorijas