Sālsstandziņas ar biezpienu

 15. maijs 2020 19:00 Jauns.lv Recepte

Viegli pagatavojams našķis, kas noderēs gan pie tējas, gan alus kausa.

 



Foto: Shutterstock.com


Sastāvdaļas

  • ½ kg biezpiena
  • ½ kg sviesta
  • ½ kg miltu
  • Sauja ķimeņu
  • Sāls

 
Pagatavošana
Ņem vienādās daļās samaltu biezpienu, sviestu un miltus. Sajauc un mīklu samīca bumbā, ko ieliek ledusskapī uz vismaz 4 stundām.

Mīklu atdzesē, izveltnē 0,5 cm biezā plāksnē, sagriež 1 cm platās un 7 cm garās strēmelēs. Liek uz sagatavotas plāts, pārziež ar olu, pārkaisa ar sāli un ķimenēm. Cep 180 grādos gaiši brūnus.

 




0 Pievienot komentāru

Kategorijas