Izklaidējošam vakaram ģimenes lokā izvēlies „Hasbro” klasiskās galda spēles!

Meklē idejas izklaidējošam vakaram ģimenes lokā? Neatsverams palīgs šajā ziņā Tev būs „Hasbro” klasiskās galda spēles! Izvēlies „Monopoly” un pārbaudi savu veiksmi! Krāmē „Jenga” klucīšus un pārliecinies par savu veiklību! Vai izmēģini „Twister” un pārbaudi savu lokanību!

Ja jūsu ģimenes spēļu klāstā vēl nav galda spēļu klasikas - Monopols - ir īstais laiks šādam papildinājumam!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ja jūsu ģimenes spēļu klāstā vēl nav galda spēļu klasikas - "Monopols" - ir īstais laiks šādam papildinājumam!

Spēle „Monopoly”
Straujā īpašumu tirdzniecības spēle ir lielisks laika kavēklis visai ģimenei un padarīs vakaru ģimenes lokā neaizmirstamu. Spēlētāji pērk, pārdod un mainās ar īpašumiem, lai uzvarētu šajā „Classic Monopoly” spēlē. Viņi būvē mājas un viesnīcas uz zemes īpašumiem un noved pretiniekus līdz bankrotam, lai uzvarētu un iegūtu visu! Šajā „Monopoly” spēles versijā tiek izmantoti jauni atšķirīgi žetoni. Izvēlies savu žetonu, novieto to uz lauciņa „STARTS” un met kauliņu, lai iegūtu visu! „Monopoly” spēlē var būt tikai viens uzvarētājs. Vai tas būsi tu?

galda spēles monopols

„Jenga” spēle
Tā ir klasiskā „JENGA” spēle, kurā no klucīšiem uzceļ torni, no kura sagraušanas sava gājiena laikā jāizvairās! Kā tu apiesi gravitācijas likumu? Izveido masīvu torni no koka klucīšiem, pēc tam velc klucīšus pa vienam ārā, līdz viss krāvums sabrūk. Vai tava roka nenotrīcēs, izvelkot pēdējo klucīti pirms torņa sabrukšanas? Ja tā, tad tu uzvarēsi „JENGA” spēlē!

galda spēles jenga
„Twister” spēle
Padari jautrāku jebkuru ballīti vai vakaru ģimenes lokā ar klasisku spēli, kas sasien spēlētājus mezglā! Spēles vadītājs iegriež ratu, lai noskaidrotu, kas notiks tālāk, kamēr spēlētāji cenšas noturēt rokas un kājas uz spēles laukuma! Labā kāja uz sarkanā! Kurš to var izdarīt? Kreisā kāja uz zaļā – kurš var izdarīt to? Lokies, bet nenogāzies! Pēdējais nenokritušais spēlētājs ir uzvarējis!
Velc ārā „Twister” spēli un, lai valda jautrība! Vai tas būtu pikniks brīvā dabā vai vakars ar draugiem, ikoniskais spēles laukums ar krāsainajiem apļiem nozīmē jautrību un aizraujošu veidu, kā pārvērst kopā sanākšanu par ballīti! 

twister
 
Vai jau izvēlējies? Lieliski! Sākam spēli!