Kā tagad izskatās krievu meitene Kristīna, kuru pirms 10 gadiem sauca par skaistāko bērnu pasaulē

Krievietei Kristīnei Pimenovai šobrīd ir 13 gadu. Pirms desmit gadiem viņas sejiņa kļuva populāra visā pasaulē, kad šo bērnu neoficiāli atzina par visglītāko meitenīti uz planētas. Kā viņai klājas tagad?

Pirms desmit gadiem krievietes Kristīnes sejiņa kļuva populāra visā pasaulē, kad šo bērnu neoficiāli atzina par visglītāko meitenīti uz planētas. Kā viņai klājas tagad?

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Pirms desmit gadiem krievietes Kristīnes sejiņa kļuva populāra visā pasaulē, kad šo bērnu neoficiāli atzina par visglītāko meitenīti uz planētas. Kā viņai klājas tagad?

Kristīna piedzima 2005.gadā futbolista Ruslana Pimenova un bijušās modeles Glikerijas Širokovas ģimenē. Līdz viena gada vecumam meitene dzīvoja Francijā, tad pārcēlās uz vecāku dzimteni Krieviju, bet nu jau trīs gadus viņa kopā ar māti un savu pusmāsu dzīvo Kalifornijā, ASV.

Glītā meitene savu modeles karjeru sāka, būdama vien trīs četru gadu veca. Pēc mātes iniciatīvas, mazās Kristīnas foto tika iesūtīti modeļu aģentūrai "President Kids", un pār mazulīti burtiski nogāzās slava - viņa esot visglītākā meitenīte pasaulē. Tiesa, popularitātei bija arī ēnas puse - Kristīnas vecākiem pārmeta pāragru meitas virzīšanu skaistuma biznesā, uzsverot lieko meitenes seksualizāciju itin kā pedofiliem par prieku. Širokova ir tā persona, kura organizē meitenes sociālos tīklus un darba gaitas šovbiznesā; viņa noliedz sava bērna tīšu seksualizāciju.

2014.gadā žurnāls "Woman Daily" tobrīd deviņus gadus veco Kristīnu Pimenovu oficiāli atzina par visskaistāko meiteni pasaulē, bet gadu vēlāk viņa kļuva par vāka modeli izdevumam "Vogue Kids".

Reklāma
Reklāma

Šo gadu laikā Kristīna sadarbojusies ar neskaitāmiem pasaulslaveniem zīmoliem ("Prada", "Burberry" un citiem), un viņas karjera iegājusi drošās sliedēs modes biznesā un nu jau arī kino. Pēc pārcelšanās uz Kaliforniju Kristīna nofilmējusies jau divās filmās. Vienlaikus meitene aktīvi izvērš arī influencēšanas biznesu "Instagram" tīklā. Viņa reklamē dārgus aksesuārus un rotaslietas, un Kristīnas sekotāju skaits tuvojas 3 miljoniem cilvēku. Zīmīgi, ka meitenes kredo instagramā ir šāds: "Atceries, īstais skaistums ir iekšienē".

Video - no 1 līdz 12 gadu vecumam

https://www.youtube.com/embed/xMdhUO098r0

 

Avots: Jauns.lv