TV pārim Žildei un Krēvicam - meitiņa

TV pāris Kristīne Žilde-Krēvica un Jānis Krēvics kļuvuši par vecākiem meitai Annai, vēsta žurnāls "Kas Jauns".

 

Foto no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva

TV3 ziņu žurnāliste Kristīne Žilde-Krēvica un raidījuma "Nekā personīga" vadītājs Jānis Krēvics mazulītes piedzimšanu spējuši noturēt teju tādā pašā slepenībā kā viņas gaidīšanu. Vēsts par to, ka pāris ir otrā bērna cerībās, kā liels pārsteigums nāca tikai marta sākumā, kad žurnālisti apmeklēja seriāla "Sarkanais mežs" pirmizrādi kinoteātrī "Splendid Palace" un gaidības vairs nebija noslēpjamas. Toreiz Kristīne sarunā ar žurnālu "Kas Jauns" atklāja, ka viņai pavasaris „kā pavasara bērnam” ir mīļākais gadalaiks, tāpēc jo īpaši priecājas, ka arī mazulis pasaulē sagaidāms šajā laikā.

 

Žurnāliste māmiņas ampluā redzama arī jaunā sociālā kampaņā, kas vizuālos materiālos aicina īpašu uzmanību pievērst zīdaiņu drošībai.

„Emīlam nu ir māsiņa Anna,” ziņas par meitas piedzimšanu apstiprina Kristīne. Komentējot vārda izvēli, viņa teic, ka neatbalsta vārda došanu kādam cilvēkam par godu. „Vārdam jākļūst par katra paša identitāti, nesaistot to ar cita cilvēka likteni. Protams, Anna ir vārds, kas atrodams katrā dzimtā, arī mūsu radu rakstos tāds ir. Spēcīgs, tradīcijām bagāts, skaists vārds. Mums par šā vārda īpašniecēm ir tikai labākais iespaids,” pasmaida Kristīne.

Žurnāliste māmiņas ampluā redzama arī jaunā sociālā kampaņā, kas vizuālos materiālos aicina īpašu uzmanību pievērst zīdaiņu drošībai. „Piedalos kampaņā, kas vērš uzmanību uz to, cik bīstami ir jaundzimušo atstāt bez uzraudzības, pārspīlēti staipīt apkārt pa mūzikas festivāliem bez attiecīga aprīkojuma skaņas mazināšanai, neģērbt bērnu atbilstīgi laikapstākļiem un citām lietām,” skaidro Kristīne.

Reklāma
Reklāma

2017. gada septembrī Krēvici pasaulē sagaidīja savu pirmdzimto – dēlu Emīlu. No pirmā bērna kopšanas atvaļinājuma Kristīnei vēl neizdevās atgriezties darbā, kad jau pieteicās otrā atvase. Viņa priecājās, ka tādējādi varēs pagarināt laiku, ko nedalīti veltīt pašam svarīgākajam – ģimenei, jo vecāku loma abiem tīri labi iepatikusies.

 

No portāla Jauns.lv