Kefīra - ābolu plātsmaize. Apēdam lielo ābolu ražu!

 18. septembris 2018 13:40 Inga Akmentiņa-Smildziņa, Mammamuntetiem.lv Recepte

Šīs plātsmaizes gatavošana aizņem ļoti maz laika, un arī izmaksu ziņā nav dārga. Jo īpaši šogad, kad ābolu pilni dārzi!



Ļoti vienkārši pagatavojams ābolu pīrāgs!


Sastāvdaļas:

Kefīrs 1 glāze

Milti 2 glāzes

Cukurs 1 glāze (var mazāk)

Olas 3

Cepamais pulveris 1/2tējk.

Āboli pēc vajadzības

Kanēlis 

 

Gatavošana:

Olas sakuļ ar cukuru, pievieno kefīru, miltus un cepamo pulveri. 

Sagriež šķēlītēs ābolus. Tos var pārkaisīt ar cukuru un kanēli, samaisīt. 

Plāti izklāj ar cepampapīru, lej virsū mīklu un pa virsu kārto ābolus. 

Cep 220 grādos apmēram 15 minūtes. 

 

Gatavoja: Inga Akmentiņa-Smildziņa, Mammamuntetiem.lv




0 Pievienot komentāru

Kategorijas