Ātrie brauniji jeb šokolādes cepumi ar banānu šokolādi dienas enerģijas devai

Neaizmirsīsim ikdienas steigā par ikdienišķo enerģijas devas uzņemšanu, piemēram, no šiem pēdējā laikā tik populārajiem, saldajiem ''braunijiem''.  Gatavojam ar banānu šokolādi un kokosa skaidiņām!

Saskaņojot savas iemīļotākās garšas, izcep gardu brauniju!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Saskaņojot savas iemīļotākās garšas, izcep gardu brauniju!

Sastāvdaļas:

  • ~50g tumšās šokolādes
  • ~50g banānu šokolādes
  • 200g sviesta
  • 200g cukura
  • 3 ēd.k. kakao
  • ~100g miltu
  • 3 olas
  • kokosriekstu skaidiņas

Gatavošana:

  • Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 grādiem.
  • Salauž mazākos gabaliņos tumšo un banānu šokolādi.
  • Katliņā liek kausēties sviestu, kuram vēlāk pievieno šokolādes gabaliņus un cukuru, līdz viss izkūst.
  • Šokolādes masu ielej bļodā, tad tai pievieno miltus un olas - visu rūpīgi izmaisa.
  • Beigās pievieno kakao un kokosriekstu skaidiņas un vēlreiz izmaisa.
  • Masai jāsanāk ne pārāk biezai un arī ne šķidrai, tad to lej cepamajā veidnē, kura ir iepriekš ietaukota vai ir ieklāts cepampapīrs.
  • To liek cepeškrāsnī un cep apmēram 30 minūtes.
  • Gatavību pārbauda ar koka irbulīti, iebakstot braunijā. Ja ap irbulīti nav aplipusi šķidra masa, tad braunijs ir gatavs!

 

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas