Ar seju pret monitoru. Kā saglabāt skaistumu ofisa darbiniecēm

 

Zināms, ka datora starojums ādu padara sausu. Tā kā ādai tāpat ir nepieciešama mitrināšana, tad darbs pie datora pieprasa mitrināšanai veltīt īpašas pūles.

Lai dators nēsabojātu sievietes skaistumu, jāievēro daži vienkārši ikdienas rituāli

FOTO: Shutterstock.com

Lai dators nēsabojātu sievietes skaistumu, jāievēro daži vienkārši ikdienas rituāli

Kā rīkoties? Vismaz divas reizes mēnesī ir nepieciešamas kompleksas mitrināšanas programmas salonā, bet mājās jālieto līdzekļi ar lielu mitrinošo vielu koncentrāciju.


Taukaina āda
Iespējams, ka esi pamanījusi - pēc ilgām stundām pie datora āda sāk spīdēt. Tā āda reaģē uz nelabvēlīgo monitora starojumu - pastiprināti sāk strādāt tauku dziedzeri. Poras kļūst vēl lielākas, rodas iekaisumi, punktveida iekaisumi, paplašinās asinsvadi un rodas nieze.

Kā rīkoties? Nepieciešama regulāra sejas ādas tīrīšana ar pure līnijas produktiem, kam ir antibakteriāla, poras attīroša tauku dziedzeru darbību normalizējoša iedarbība. Iespējams, būs nepieciešamība lietot ārstniecisko anti-akne kosmētiku un jāveic profesionālas procedūras, lai izvairītos no sarežģījumiem.


Kontrolē seju!
Kad ilgāku laiku nepārtraukti atrodamies pie monitora, mums neviļus vieni muskuļi sasprindzinās, ar citiem veidojam grimases – raucam pieri, uzacis, šķobāmies, „košļājam” lūpas. Visas šīs darbības fiksējās un mīmikas grumbas nav ilgi jāgaida.

Kā rīkoties? Iemācies kontrolēt sejas vaibstus, strādājot ar datoru. Ja jūti, ka sejas muskuļi ir saspringti, tūdaļ atbrīvojiet tos. Sasprindzināt un atslābināt sejas muskuļus palīdzēs speciali vingrinājumi. Vēl viens variants – kosmētika ar filleriem (grumbu aizpildītājiem). Tiesa, tā darbojas tieši tik ilgi, cik atrodas uz ādas virsmas un grumbas novērš tikai vizuāli.



Zodam ir jābūt tikai vienam!
Ja, strādājot ar datoru, ir izvēlēta nepareiza poza – dubultzods garantēts! Liela iespēja iegūt dubultzodu ir arī tad, ja ir ieradums sēdēt ar portatīvo datoru uz ceļiem. Pie jebkurām galvas noliekšanas kustībām zoda muskuļi atslābst, ka rezultātā rodas nokarena āda un – zods vairs nav tikai viens.


Kā rīkoties? Seko stājai un katru dienu veic atslābinošus un nostiprinošus vingrinājumus kaklam. Var lietot liftinga krēmus un maskas zoda līnijas nostiprināšanai. Salona procedūras sniegs lielāku efektu šīs problēmas risināšanā.


8 svarīgi noteikumi

  •     Pēc katras pie datora pavadītās stundas ir nepieciešams 5-10 minūtes ilgs pārtraukums.
  •     Septiņas reizes dziļi ieelpo svaigu gaisu.
  •     Septiņas reizes piepūt un atslābini vaigus.
  •     Dienas laikā dzer ūdeni ar citronu vai greipfrūtu sulu.
  •   Ik pēc divām stundām atsvaidzini ādu ar samitrinātām salvetēm (var mitrināt ar dzeramo minerālūdeni)
  •     Iekļauj savā ēdienkartē tomātus un kāpostus, tie aizsargā no brīvajiem radikāļiem.
  •     2 tases svaigas zaļās tējas labi neitralizē datora kaitīgo starojumu, ko āda ir uzkrājusi dienas laikā.
  •     Lai nostiprinātu ādu ap acīm, mēģini atvērt acis, neatverot plakstiņus.
Reklāma
Reklāma

 

 

Materiāls publicēts sadarbībā ar skaistuma portālu www.intensa.pro