Foto: Shutterstock.com

Skaistā kanēļa smarža radīs īpašāku sajūtu vilni!


Ābolu-ķirbju ievārījums! Recepte

 18. septembris 2014 14:50 Agnese Gabrāne, Mammamuntetiem.lv Recepte

Šis ir lielisks variants gan gardām kūkām, gan lieliskām brokastu pankūkām un daudz kam citam! 



Sastāvdaļas:

  1. 1 kg ābolu
  2. 1 kg ķirbju
  3. 1 tējk. kanēļa
  4. 0,5 kg cukura
  5. nedaudz ūdens

Gatavošana:

1. Ābolus nomazgā un nomizo. Tos sagriež gabaliņos, ielej katlā nedaudz ūdeni un liek vārīties.

2. Ķirbjus nomizo, tiem izņem sēklotni. Tos sagriež nelielos gabaliņos un liek katlā, nelielā ūdens daudzumā vārīties.

3. Kad āboli un ķirbji ir pajukuši, tos sablenderē, sajauc abas masas kopā, pievieno cukuru.

4. Ievārījumu uzvāra, beigās pievieno kanēli. To kārtīgi izmaisa.

5. Ievārījumu karstu pilda burkās un aizskrūvē.

Recepte: Agita Gabrāne




0 Pievienot komentāru

Kategorijas