Rupjmaizes kārtojums ar dzērvenēm

 28. februāris 2011 22:00 Recepte


Foto: mammamuntetiem.lv


Rupjmaizi sagriež šķēlēs un liek cepeškrāsnī 120 grādos kaltēties 40 minūtes. Atdzesē un samaļ gaļas maļamajā mašīnā. Pievieno apelsīnu miziņu, konjaku un brūno cukuru. Blenderī samaļ dzērvenes ar pusi baltā cukura un izberž caur sietu. Uzputo saldo krējumu ar cukuru stingrās putās. Visas sastāvdaļas kārtās liek glāzē. Pārkaisa ar kanēli.

 

Recepte: Dienas Ēdieni - žurnāls visiem, kam baudu sagādā ēšana un ēdiena gatavošana

Sastāvdaļas

1. Rupjmaize
1 kukulis
2. Dzērvenes vai brūklenes
200 g
3. Brūnais cukurs
50 g
4. miziņa no viena apelsīna
5. Saldais krejums
250 g
6. Malts kanēlis
1 tējk.
7. Konjaks
25 g



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas