Kivi želeja

 21. februāris 2011 21:00 Recepte


Kivi ar cukuru sablenderē, pievieno želatīnu un lej deserta traukā. Kivi želejas masu liek ledusskapī sarecēt. Saputo putukrējumu un pievieno želatīnu. No ledusskapja izņem trauku ar kivi želeju un tai pārlej putukrējuma masu. Gatavo desertu liek sastingt ledusskapī. želeju pasneidz, rotātu ar kivi šķēlīti.

 

P.S. par želatīnu - 6 g želatīns = 3 ēdamkarotes birstošā  želatīna vai 2 želatīna lapas;

ja vēlies izjust kivi garšu, zaļajai kārtai cukuru var nepievienot

 

 

Recepte: "UNAS bibliotēka" UNAS gardums (rudens 2010)

www.una.lv

Sastāvdaļas

1. Saldais krejums
1 glāze
2. Cukurs
1 ēd.k.
3. Želatīns
6 g
4. zaļajai kārtai vajadzēs:
5. Kivi
3 gab
6. Cukurs
1 ēd.k.
7. Želatīns
6 g



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas