Našķis ziemas vakariem

 10. decembris 2010 22:00 Recepte

Našķītis tievētājiem un kaloriju skaitītājiem




Pagatavošana - 35 min., 2 porcijas

Kuskusu pārlej ar pienu un uzbriedina. Kad kuskuss uzbriedis, tam pievieno sarīvētu ābolu, kanēli, auzu pārslas. Olu sakuļ ar medu un pievieno kuskusa masai. Visu samaisa. Liek cepamajos trauciņos vai papīra kēksa formiņās. Pirms tam apakšā var pakaisīt mandeļu skaidiņas. Cep 225 grādos aptuveni 25 minūtes. ēd siltu vai aukstu. Var ēst ar saldējumu.

 

Recepte: Dienas Ēdieni

Sastāvdaļas

1. Kuskuss
75 g
2. Auzu pārslas
2 1/2 ēd.k.
3. Piens
100 ml
4. Skābs ābols
1 gab
5. Kanēlis
2 tējk.
6. Medus
4 tējk.
7. Ola
1 gab



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas