Pikantā uzkoda ar kausēto sieru Dzintars

 19. oktobris 2010 14:00 Recepte


Publicitātes foto


Kausēto sieru Dzintars un biezpienu saputo viendabīgā masā, pievieno kapātos zaļumus un spiedē saspiestas ķiploku daiviņas. Desas vai šķiņķa šķēlītes pārgriež uz pusēm, saliek krusteniski, ietin pildījumu, sasprauž ar iesmiņu. Iesmiņa apakšējo galu iedur gurķa gabaliņā, augšgalā uzsprauž olīvu, šampinjonu vai mazu tomātiņu.

Sastāvdaļas

1. Kausētais siers dzintars
150 g
2. Biezpiens
150 g
3. Ķiploku daiviņas
3 gab
4. kapāti zaļumi
2 ēd.k.
5. vidēji lieli gurķi
2 gab
6. plānas desas vai šķiņķa šķēlītes
ietīšanai
7. Olīvas
8. mazi marinēti šampinjoni
9. tomātiņi
10. paprikas gabaliņi u.c.



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas