Foto: mammamuntetiem.lv


Bulgāru salāti

 14. augusts 2010 21:00 Recepte


Burkānus notīra un sagriež ripiņās, ieber katlā un uzlej ūdeni. Pasautē uz lēnas uguns gandrīz gatavus. Visus pārējos dārzeņus notīra un sagriež skaidiņās, saber katlā pie burkāniem, pieliek garšvielas un vāra apmēram 1 stundu, tad gatavus salej tīrās burkās un aizvāko. Nevajag pasterizēt.

Sastāvdaļas

1. Paprika
1 kg
2. Tomāti
1 kg
3. Sīpoli
1/2 kg
4. Burkāni
1/2 kg
5. Eļļa
300 g
6. Tomātu pasta
300-400 g
7. Sāls
1 ēd.karote
8. Cukurs
1 ēd.karote
9. Ūdens
1 glāze



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti



Kategorijas