Pikanta mencas fileja

 22. aprīlis 2010 20:00 Recepte


Mencas fileju aplaista citrona sulu, uzber sāli, piparus. Speķi sagriež gabaliņos un uz pannas izkausē. Smalki sagriež sīpolus un ķiplokus un sacep ar speķi. Tad pievieno smalki sagrieztus pētersīļus, rīvmaizi. Tomātus rupji sagriež un kopā ar sulu liek lēzenā veidnē. Tad ieliek filejas gabalus, pārkaisa ar saceptiem sīpoliem un papriku. Cep cepeškrāsnī apmēram 15 minūtes. Pasniedz siltu ar dārzeņiem.

Sastāvdaļas

1. Mencas fileja
500 g
2. Puscitrona sula
3. Sāls, pipari
4. Žāvēts speķis
50 g
5. Sīpoli
2 gab
6. Ķiploks
2 daiviņas
7. Rīvmaize
2 ēd.k.
8. Konservēti tomāti
400 g
9. Sasmalcināti pētersīļi
2 ēd.k.
10. Paprika
1/2 gab



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas