Cepam vafeles!

 04. februāris 2016 7:20 Recepte

Gatavošana vienkārša, rezultāts - garšo visiem!



Foto: Shutterstock.com

Vafeles vari tīt rullīšos un pildīt ar saldējumu vai citu pildījumu.


 

Margarīnu saputo ar cukuru, pa vienai pievieno olas, pieber nedaudz vanilīna, sāli, miltus un kartupeļu cieti. Atstāj mīklu 30 minūtes uzbriest, cep vafeļu pannā. Izceptas vafeles satin veltnīšos.

 

 Recepte no grāmatas: Ikdienai un svētku galdam/Ņ. Masiļūne. – Rīga: Avots, 1982

Sastāvdaļas

1. Vanilīns, sāls
2. Cukurs
175 g
3. Olas
3 gab
4. Margarīns vai sviests
125 g
5. Kartupeļu ciete
125 g
6. Kviešu milti
125 g



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas