Gatavojam mazsālītus gurķīšus!

 13. septembris 2015 10:15 Recepte  skatījumi: 9814



Foto: Shutterstock.com

Mazsālīti gurķīši uzkodām!


Nelielus gurķīšus nomazgā, sapilda burkās, pa starpām liekot ķiploku, dilles un visvisādas lapas (upeņu, ķiršu, ērkšķogu, mārrutku lapas vai sakni). Katlā uzvāra ūdeni, pieber sāli (1 litrs ūdens + 1,5 - 2 ēdamkarotes rupjā sāls), verdošu pārlej gurķiem. Burkas glabā siltā vietā. Gurķīšus var ēst jau nākamajā dienā!

Sastāvdaļas

1. Nelieli gurķīši
2. Sāls
3. Ūdens
4. Ķiploks
5. Upeņu, ķiršu, ērkšķogu u.c. lapas


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk