Jāņu karbonādes

 28. jūnijs 2009 11:00 Recepte  skatījumi: 2282



Karbonādi atbrīvo no plēvēm, sagriež apm 1,5 cm šķēlēs. Marinādes sastāvdaļas visas kopā sablenderē viendabīgā ''putrā''. Trauka dibenā iesmērē mazliet marinādes (var arī apsmērēt katru karbonādes šķēlīti), liek vienu pie otras karbonādes šķēles, pārsmērē ar marinādi, tad atkal kārto karbonādes, utt, kamēr produkti izlietoti. Trauku apsedz un liek ledduskapī uz vismaz 2-3 stundām, vislabāk uz nakti.
Grillē uz karstām oglēm no katras puses apm 3-5 min, laistīt nevajag. Galvenais nepārcept, citādi karbonādes sanāks sīkstas un sausas, un tādas jau nevienam vairs negaršos!:) Labu apetīti!
P.S. šādi samarinētas karbonādes ļoti labi garšo arī uz pannas ceptas kopā ar kartupeļiem :)

 

Iesūtījusi: Iveta, Grilēšanas recepšu konkursa dalībniece

Sastāvdaļas

1. Sv ingvera sakne
rieksta lieluma gabaliņš
2. Cg karbonāde(muguras)
2 kg
3. Etiķis 9%
50 ml
4. Augu eļļa
100 ml
5. Sīpoli
2 gb
6. Ķiploks
1 galv.
7. Sāls
2 tējk
8. Cukurs
2 tējk
9. Sinepes krievu
2 tējk
10. Melnie pipari
5 - 6 graudiņi


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk