Vai alus Jāņiem jau gatavs? Recepte - krievu medus alus

 15. jūnijs 2014 23:00 Recepte  skatījumi: 15060

Gatavojam alu mājās!




Ūdenī izšķīdina medu, pievieno apiņus un vāra apmēram vienu stundu, pastāvīgi maisot, sastāvu atdzesē un izkāš caur sietiņu. Visu pārlej alus muciņā un novieto to istabas temperatūrā uz 6 dienām atvērtu. Pēc tam alus muciņu aizspundējiet un pārnesiet uz pagrabu vai īpaši vēsu vietu. Pēc trijām dienām alu var lietot.

Raksts atjaunots 15.06.2014.

Sastāvdaļas

1. Ūdens
20 l
2. Medus
4 kg
3. Apiņi
50 gr
4. Sausais raugs
100 gr


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk