Pīrādziņi 5

 12. jūnijs 2009 15:00 Recepte  skatījumi: 7802


Foto no Iļģuciema konditorejas arhīva


Sajauc mīkstu margarīnu ar biezpienu, pieliek klāt dzēsto sodu un maisa pakāpeniski miltus klāt, kamēr mīkla paliek elastīga. Tad uz kādu pusdienu ieliek ledusskapī, lai savelkas viss kopā. Kad grib cept pīrādziņus, mīklu izveltnē, sagriež gabaliņos, liek pildījumu, sarullē, apsmērē ar olu un cep. Pīrādziņi sanāk ļoti garšīgi. Pildījumu var gatavot vienalga kādu.

 

 

Iesūtījusi: Zane Vlaseviča, Kraukšķīgāko pīrādziņu konkursa dalībniece

Konkursā iesūtītās, kā arī citas pīrāgu receptes skati sadaļā Pīrāgi, kūkas un cepumi/Pīrāgi

Sastāvdaļas

1. Margarīns''eve''
500 g
2. Biezpiens
500 g
3. Milti
800 g
4. Dzēstā soda


5 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk