Cūkgaļa ķiploku medus mērcē

 18. maijs 2009 23:00 Recepte  skatījumi: 7283



Sajauc visas sastāvdaļas, izņemot cūkgaļu. Gaļu liek lēzenā traukā un pārlej ar marinādi. Atstāj vismaz uz 4 stundām. Gaļu cep, ja iespējams - grilē.

Recepte no žurnāla: Veselība. - Nr. 3 (2006, marts)

Sastāvdaļas

1. Sakapātas ķiploka daiviņas
2 gab
2. Heress
1 ēd.k.
3. Sojas mērce
2 ēd.k.
4. Medus
1/4 krūze
5. Citronu sula
1/4 krūze
6. Liesi cūkgaļas gabali
4 gab



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk