Sarkano kāpostu salāti

 14. decembris 2015 11:40 Recepte  skatījumi: 10032



Foto: Shutterstock.com

Šādi salāti izdaiļos katru ēdienu!


Lai kāposti vārot nezaudētu krāsu, pie ūdens pielej mazliet etiķa. Vāra 15 minūtes (trauku ar vāku nenosedz). Gatavus sagriež salmiņos, tāpat sagriež ābolus bez serdes. Ja āboliem miza bieza, tos var nomizot. No eļļas, etiķa, sāls un cukura pagatavo krievu mērci, ko pārlej kāpostiem, un ļauj piesātināties. Lieto dažādu auksto ēdienu greznošanai, arī kā salātus pie zivju, gaļas ēdieniem un sviestmaizēm.

Sastāvdaļas

1. Sīpols
1 gab
2. Cukurs, sāls
3. Eļļa
4. Etiķis
30 g
5. Āboli
300 g
6. Sarkanie kāposti
1000 g


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk