Cepti makaroni ar sieru

 21. aprīlis 2009 21:00 Recepte  skatījumi: 10371



Makaronus vāra, kā norādīts uz iepakojuma. Notecina un sagriež mazos gabaliņos. Sarīvē sieru. Makaronus sajauc ar rīvēto sieru un olu. Pievieno sāli, piparus un baziliku. Pannā uzkarsē eļļu. Makaronu maisījumu ar karoti liek uz pannas un cep no abām pusēm 2 -3 minūtes, līdz sacepums iegūst skaisti zeltainu krāsu. Makaronus pasniedz ar grilētu vai ceptu gaļu. Ja vēlas, makaronus var papildināt ar oregano, ķiplokiem, timiānu vai papriku. Ēdienu var gatavot arī no iepriekšējās ēdienreizes atlikušajiem makaroniem.

Sastāvdaļas

1. Rīvēts parmas vai holandes siers
30 g
2. Olas
3 gab
3. Eļļa
2 ēdk.
4. Melnie pipari
1/4 tējk.
5. Sāls
1 tējk.
6. Spageti vai citi makaroni
300 g
7. Kaltēts baziliks
1 tējk.


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk