Dzidrais buljons ar pīrādziņiem - sildāmies!

 16. februāris 2016 6:00 Recepte  skatījumi: 7252

Drēgnajā laikā sildāmies ar buljonu!



Foto: Shutterstock.com

Buljons lieliski garšos kopā ar siltiem sāļajiem pīrādziņiem!


Pagatavošana: kaulus aplej ar aukstu ūdeni un uzvāra, noputo un vāra 3-4 stundas. Pievieno sasmalcinātas garšsaknes un sāli. Gaļas mīkstumu uzvāra atsevišķi, samaļ, pievieno sakultu olu, garšvielas, pievieno izkāstam buljonam un uzvāra. Pasniedz ar pīrādziņiem.

Recepte no grāmatas: Brokastis, pusdienas, vakariņas.- Rīga: Olna, 1999.

 

TEVI VAR INTERESĒT - Klasiskā rauga mīkla pīrādziņiem (gatavošana pa soļiem)

Sastāvdaļas

1. Garšsaknes
2. Liellopa gaļas mīkstums
50 - 100 g
3. Liellopu kauli
200 g
4. Piedevas


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk