Krējuma pudiņš ar rudzu maizi

 16. aprīlis 2009 6:00 Recepte  skatījumi: 2004



Olu dzeltenumus ar cukuru saputo, pieliek citrona miziņu, sarīvētu un izkaltētu rudzu maizi, miltus, skābu krējumu un pienu, labi izkuļ. Beigās, viegli jaucot, pieliek saputotus olu baltumus, izkausētu sodu. Liek formā un cep 1 stundu. Pasniedz aukstu ar augļu mērci.

 

Kā sarīkot viesības un ko celt galdā/ Marija Leiše. - Rīga: Zinātne, 1995. (Oriģinālizdevums 1936)

Sastāvdaļas

1. Soda
naža gals
2. Puscitrona miziņa
3. Sarīvēta rudzu maize
1/2 glāze
4. Rūgušpiens (kefīrs)
1 glāze
5. Olas
3 gab
6. Skābs krējums
1 glāze
7. Cukurs
1/2 glāze
8. Milti
1 karote


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk