Biezpiena un burkānu plācenīši

 30. marts 2009 21:00 Recepte  skatījumi: 6579


Notīrītus burkānus sarīvē uz kartupeļu rīves, sviestā 5 - 7 minūtes sautē. Atdzisušai burkānu masai pievieno biezpienu, olu, mannu, 2 ēdamkarotes miltu, sāli un cukuru. No masas izveido plācenīšus, apviļā miltos un taukvielās apcep no abām pusēm brūnus. Pasniedz ar krējumu vai krējuma mērci.

Sastāvdaļas

1. Burkāni
3 g
2. Sviests
1 ēdamkar.
3. Sāls
4. Kviešu milti
5. Manna
2 ēdamkar.
6. Ola
1 g
7. Biezpiens
400 g
8. Cukurs
1 ēdamkar.
9. Taukvielas



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas