Zemeņu krēms ar putukrējumu

 27. marts 2009 20:00 Recepte  skatījumi: 6730




Tīras ogas apberu ar cukuru, atstāju uz 8 stundām iecukuroties. Noleju sacukuroto šķidrumu. Saspaidu zemenes, tās iemaisu sacukurotajā šķidrumā, pievienoju izkausēto želatīnu, labi samaisu un iecilāju putukrējumu. Masu saleju saldā ēdiena trauciņos. Rotāju ar svaigām zemenēm. Pasniedzu ar pienu vai augļu mērci.

 

Avots: Helmas klubiņa pavārgrāmata. - R.: Jumava, 2008

Sastāvdaļas

1. Zemenes
150 gr
2. Cukurs
120 līdz 150 gr
3. Saldais krejums
600 gr
4. Želatīns
20 gr


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk