Iesaki ārstu:

  •   Vērtējums: 5/5
    Liiga Priede

    Loti sirsniga, mila, profesionals sava darba... Drosi var vinai uzticeties

Skatīt visus ārstus

Bērnu anekdotes. Labākajiem - balvas!

Dzīve nav pie dakteres!

Gabriela (3 g. 3 mēneši.) Gabriela bija saslimusi, bija jāved uz slimnīcu. Taču Gabriela neklausīja, un atteicās ğērbties. Tētis Gabrielai saka, "Ğērbjamies, un laižam dzīvē!" Viņa jau zināja, ka jābrauc uz slimnīcu. Gabriela atbildēja: "Dzīve nav pie dakteres!"  :D Atbraucām mājās no slimnīcas, pa gaisu lido vārna. Gab

Skatīt visus jokus

Dienas recepte

Pildīti šampinjoni - recepte
Piepildi vēderu ar pildītiem šampinjoniem!

Receptes » Siltie ēdieni

Ceptas teļa aknas

Recepte / Siltie ēdieni | Skatījumi 2927

Sastāvdaļas

1. Sāls
2. Teļa aknas 1 kg
3. Skābs krējums 3 karotes
4. Milti 1 karote
5. Ola 1 gab
6. Pipari
7. Sviests 1 karote

 

Aknas noplucina 3—5 minūtes vārošā ūdenī, noņem plēvi, sagriež šķēlītēs, izdauza viegli ar gaļas āmuru un apkaisa ar sāli un pipariem. Tad aknu šķēlītes apmērcē sakulstītā olā, apvārta miltos un cep sviestā uz ātras uguns no abām pusēm brūnas. Jāņem stingri vērā, ka aknas uz lēnas uguns cept nedrīkst, jo tad tās top sīkstas. Kad aknu šķēlītes visas izceptas, tās sarindo glīti bļodā, un apliek plānām citrona šķēlītēm, bet pannā pie atlikušā sviesta pievāra 3 karotes skāba krējuma un pārlej aknām. Galdā pasniedz ar kartupeļu biezputru vai vārītiem kartupeļiem.

Recepte no grāmatas: Praktiskā pavārgrāmata/ M. Āriņa.-izdevniecība Grāmata, 1995 (Oriģinālizdevums 1935)

Piesakies virtuves jaunumiem!


Iesūtīja: Sanita Šteinberga
Raksts publicēts 24. Mar 2009 21:00



 

LAPAS KARTE