Olu maisījums ar reņģēm

 21. marts 2009 19:00 Recepte  skatījumi: 2851


Olas sakuļ, pielej ar miltiem sajauktu pienu, sāli, labi sakuļ, Sakultai olu masai pieliek notīrītas un sagrieztas reņģes un cep uz lēnas uguns, viegli apmaisot, lai olas savilktos, bet maisījums netiktu brūns. Kad masa sabiezējusi, ieliek bļodā un pasniedz.

Marija Leiše. Kā sarīkot viesības un ko celt galdā. Izdevniecība Zinātne, 1995. (Oriģinālizdevums 1936)

Sastāvdaļas

1. Milti
1 tējkarote
2. Žāvētas reņģes
10 gab
3. Piens
1 glāze
4. Olas
5 gab
5. Sāls
6. Sviests
2 ēd. karotes


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas