Brūkleņu (dzērveņu) ievārījuma uzputenis

 13. marts 2009 20:00 Recepte  skatījumi: 4674

Vai esi gatavojis uzputeni? Ir laiks šādā veidā nobaudīt brūklenes vai dzērvenes!



Foto: Shutterstock.com

Ceļam galdā uzputeni!


 

Ievārījumam pielieku olu baltumus un ar putu slotiņu saputoju stingrās putās. Pasniedzu ar pienu vai vaniļas mērci. Mērci gatavoju šādi: olu dzeltenumus saputoju ar cukuru, atšķaidu ar pienu, uzkarsēju, pievienoju vanilīnu.

 

Avots: Helmas klubiņa pavārgrāmata, R.: Jumava, 2008

Sastāvdaļas

1. Olu baltumi
2 gab
2. Ievārījums (brūkleņu vai dzērveņu)
1 glāze


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk