Teļa gaļa ar zirnīšiem

 09. marts 2009 18:25 Recepte  skatījumi: 1817



 

Sakarsētā dziļā pannā vai katliņā apbrūnina gaļas gabaliņus, pievieno eļļu, sāli, nedaudz ūdens un sautē. Pusgatavai gaļai pieliek zaļos zirnīšus. Sautējumam pieliek uz sausas pannas apbrūninātus miltus, uzkarsē.

No grāmatas Brokastis, pusdienas, vakariņas.- Olna, Rīga, 1999.

Sastāvdaļas

1. Milti
40 gr
2. Zaļie zirnīši
120 gr
3. Eļļa
20 gr
4. Teļa gaļa
300 gr
5. Sāls



0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk